Gå till innehåll
Trollhättans Bordtennisklubb
Trollhättans Bordtennisklubb

Astors Trollungen 2024

Lördagens Astors Trollungen blev en riktigt lyckad pingisdag på Älvhögsborg! En fullbokad tävling där det bjöds på bra pingis och god stämning!

Älvhögsborgs A och C hall fylldes under lördagen med pingisspelare från ett flertal klubbar och TBTK hade också med ett gäng spelare som deltog under dagen. Av klubbens spelare lyckades Lisa Ehlin, Jonathan Hansson, Rasmus Norlenius, Oscar Munkbo, Hannes Kristiansson och Frans Granlund spela sig till topp 3 placeringar. (tävlingsresultat Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.)

Ett riktigt stort och varmt tack till alla er som var med och ställde upp vid iordningställande inför tävlingen, bortplock efter tävlingen, tävlingsledning, sekretariat, kiosk, domare med mera! Tillsammans gjorde ni att det blev en riktigt lyckad och trevlig tävling/dag!

Publicerad: 2024-02-11

Senast uppdaterad: 2024-04-18

Författare: Daniel S

Sponsorer

Besöksadress/Postadress

Kanaltorget 7
461 31 TrollhättanKontakta oss

_
info@trollhattansbtk.se