Gå till innehåll
Trollhättans Bordtennisklubb
Trollhättans Bordtennisklubb

Trippelt guld på Veteran SM i Karlskrona!

Veteran SM 2023 har precis spelats i Karlskrona (20-23/4) och vi gratulerar Birgitta "Gittan" Olsson och Ingegerd Freinert till SM guld i dubbel och Birgitta knep även guld i singel samt mixed dubbel tillsammans med Roger Sundqvist från Luleå PF!

Årets veteran SM gav ett fantastiskt bra resultat för våra deltagare från Trollhättans BTK. Birgitta "Gittan" Olsson och Ingegerd Freinert tog guld i dubbel (DD 65) och Birgitta tog även guld i singel (DS 65) och mixed dubbel (MXD 65) tillsammans med Roger Sundqvist (Luleå PS). Ett hurra för SM-guldmedaljörerna!

 

Publicerad: 2023-04-25

Senast uppdaterad: 2023-05-01

Författare: Daniel S

Sponsorer

Besöksadress/Postadress

Kanaltorget 7
461 31 TrollhättanKontakta oss

_
info@trollhattansbtk.se